فیلم طرز تهیه فرنی با نشاسته | فرنی با آرد گندم مجلسی
فیلم آموزش طرز تهیه فرنی اصفهان با نشاسته
طرز تهیه فرنی :
خواص فرنی,طرز تهیه فرنی با آرد برنج و نشاسته,طرز تهیه فرنی با آرد سفید
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
آرد برنج ۱ لیوان
آب ۳ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
گلاب (در صورت تمایل) ۳ قاشق سوپ خوری
زعفران ( در صورت تمایل) به مقدار لازم
آرد برنج ۱ لیوان
آب ۳ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
گلاب (در صورت تمایل) ۳ قاشق سوپ خوری
زعفران ( در صورت تمایل) به مقدار لازم
طرز تهیه
فرنی به شکلهای مختلفی درست میشه. به صورت معمول باید آرد برنج و شکر رو در آب سرد حل کنیم و روی حرارت بذاریم تا کم کم به جوش بیاد. بعد حرارت رو ملایم تر میکنیم تا پخته بشه. به این نکته هم توجه کنین که باید فرنی رو هم بزنیم تا هم ته نگیره و هم گلوله نشه. کمی که آرد خودش رو باز کرد، شیر رو کم کم اضافه میکنیم. بعدش هم گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و اونقدر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسه.
من با سیاهدانه و خلال بادام روی فرنی تزیین کردم
طرز تهیه فرنی زعفرانی :
فرنی زعفرانی, طرز تهیه فرنی با آرد گندم,خواص فرنی
طرز تهیه
چهار قاشق سوپخوری نشاسته ذرت با دو ق س آرد ذرت الک کرده وسه لیوان شیر رو کم کم بهش اضافه کرده تا گلوله نشه وبا همزن دستی میزنیم ویک تخم مرغ کامل رو جداگانه با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربید وبه مخلوط شیر اضافه و نصف پیمانه شکر ونصف پیمانه گلاب ویک ق چ هل ودویست گرم خامه صبونه اضافه وهمه رو با هم مخلوط میکنیم وقابلمه رو میزاریم رو حرارت ومدام هم میزنیم تا غلیظ بشه ودر آخر زعفران غلیظ بهش اضافه میکنیم ویکی دوتاجوش که خورد از رو حرارت بر میداریم وبا پسته تزئین ونوش جان
چهار قاشق سوپخوری نشاسته ذرت با دو ق س آرد ذرت الک کرده وسه لیوان شیر رو کم کم بهش اضافه کرده تا گلوله نشه وبا همزن دستی میزنیم ویک تخم مرغ کامل رو جداگانه با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربید وبه مخلوط شیر اضافه و نصف پیمانه شکر ونصف پیمانه گلاب ویک ق چ هل ودویست گرم خامه صبونه اضافه وهمه رو با هم مخلوط میکنیم وقابلمه رو میزاریم رو حرارت ومدام هم میزنیم تا غلیظ بشه ودر آخر زعفران غلیظ بهش اضافه میکنیم ویکی دوتاجوش که خورد از رو حرارت بر میداریم وبا پسته تزئین ونوش جان
نظرات
ارسال یک نظر